Het samenstellen van een geboortelijst gebeurt best 3 tot 4 maanden voor de uitgerekende datum en neemt ongeveer 3 uur in beslag, zeker bij het eerste kindje. Wij laten jullie dan ook in alle rust kiezen en geven uitgebreid advies in alle vertrouwen. Onze expert ter zake, Karolien (zelf een jonge mama), staat je bij met raad en daad tijdens het samenstellen van een geboortelijst op maat van jullie gezin. Zij staat altijd klaar met tips, ideeën en professioneel advies. 

De voordelen van een geboortelijst bij Ciao Bambino zijn talrijk. Zo bieden wij een ruime waaier aan exclusieve merken van topkwaliteit aan. Bovendien kunnen jullie in onze one-stop-shop voor alles terecht, kinderkamers, kledij, buggy's,... Noem maar op.
Jullie kunnen de geboortelijst online beheren en aanduiden welke artikelen jullie op dat moment het liefst zouden krijgen. Familie en vrienden kunnen de door jullie uitgekozen artikelen zowel online als in de winkel shoppen. Wat levering betreft staan wij ook voor jullie klaar! Als kers op de taart krijgen de ouders na het afsluiten van de lijst nog een bon ter waarde van 10% van het totale aankoopbedrag van de geboortelijst cadeau.

Wil jij meer informatie over wat er zeker niet mag ontbreken op de lijst? Bekijk dan zeker checklist geboortelijst

Ben jij al helemaal overtuigd om de lijst van je kleine bambino bij ons te leggen? Maak een afspraak  en dan zien we je hopelijk snel in de winkel.


Ciao Bambino maakt gebruik van cookies Manage cookies