#Happycustomers

format_quote

Van de eerste kennismaking tot de geboorte tot lang erna ... TOP ... op alle fronten. Hartelijke bediening, professioneel advies, vlotte service, leuke acties, ... Zolang ons meisje kleintjes is, blijf ik trouwe klant. Proficiat, Daisy & co met het prachtige

Karolien Thomassen

star
star
star
star
star

Beste en mooiste babywinkel!

Diana Potloot

star
star
star
star
star

Wat een mooie winkel! Proficiat! Heel mooie spulletjes, heel vriendelijke bediening! Wij zijn alvast heel blij met onze nieuwe aanwinsten!

Lies Debruijn

star
star
star
star
star

Prachtige winkel en uitmuntende service!

Kevin Christiaens

star
star
star
star
star

Ze waren nog niet eens open toen wij besloten de geboortelijst van onze dochter bij Ciao bambino te leggen, een echte sprong in het onbekende dus. Daisy en Rodrique waren meteen enthousiast en ontvingen ons ondanks al het werk rond de opening met open armen. We hebben geen moment spijt gehad van onze beslissing. Alles was tot in de puntjes verzorgd, de afhandeling van alles was steeds heel correct en vriendelijk. Elk pakje dat gekocht werd door vrienden of familie werd met zorg door Daisy ingepakt. Duidelijke communicatie en uitstekende service. Daisy en Rodrique runnen hun zaak vol enthousiasme en dat voel je. Wij keren zeker terug!

Eline Beckers

star
star
star
star
star

Super lief voor haar klanten. Neemt haar tijd om naar jouw wensen te luisteren en zal er alles aan doen om ze te vervullen.

Assunta Colaers

star
star
star
star
star

Super vriendelijk en top services!!! Wij hebben er onze geboortelijst gelegd, prachtige spullen en alles is perfect verlopen!!! Zo blij!! Een aanrader!!!

Melissa Kemps

star
star
star
star
star

Geweldige winkel! Daar rijden we graag een eindje voor!

Joke Renette

star
star
star
star
star

Als je een geboortelijst wil samenstellen bestaande uit topmerken en daarbij een super service, ga zeker bij Ciaobambino langs! Daisy is zeer behulpzaam en geen enkele moeite is teveel! Ze bieden een breed gamma van merken aan en volgen alles tot id puntjes op. Kortom een super winkel ! Aanrader !

Lindcey Graulus

star
star
star
star
star

TOP TOP TOP service! Ik raad iedereen aan om hier de lijst te leggen voor hun wondertje! Wij zijn alvast meer dan tevreden over de goede service & TOP KLANTVRIENDELIJKHEID van Daisy!

Glendolien Happaerts

format_quote

Uitstekende service en onthaal, prachtige collectie...

Steffy Berben

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x