Maandag enkel op afspraak, Dinsdag - Vrijdag 10:00 - 18:00 & Zaterdag 10:00 -17:00

Doomoo - Cocoon Tetra Jersey Green

€80,00
De Doomoo Cocoon creëert een op maat gemaakt plaatsje en het geeft de kleine daardoor een veilig gevoel. Doomoo Cocoon is gemaakt van zachte materialen en is voorzien van ademend 3D materiaal rond het hoofdje van de baby. Verder zijn er geen koordjes of a
Op voorraad

De Doomoo Cocoon creëert een op maat gemaakt plaatsje en het geeft de kleine daardoor een veilig gevoel. Doomoo Cocoon is gemaakt van zachte materialen en is voorzien van ademend 3D materiaal rond het hoofdje van de baby. Verder zijn er geen koordjes of andere kleine dingen die gevaarlijk zouden kunnen zijn. Een afneembare gordel houdt de kleine veilig op zijn rug. Het babynestje kan onderaan geopend worden, waardoor het geschikt is voor kindjes van 0 tot ongeveer 8 maanden.

Een ongelukje? Geen probleem! De hoes van de Cocoon is afneembaar en wasbaar en met de doomoo Cocoon Extra Pad ben je zo geholpen.
 
Slaap lekker!
 
De rits
Op verzoek van SGS hebben de Cocoons vanaf heden geen ritshanger meer aan de onderste rits. Om de hoes van je Cocoon af te halen, neem je gewoon een veiligheidsspeld of een paperclip.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Ciao Bambino maakt gebruik van cookies Manage cookies