Maandag enkel op afspraak, Dinsdag - Vrijdag 10:00 - 18:00 & Zaterdag 10:00 -17:00

Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Verzenden

Ciao Bambino Babyboutique Concept Store zal ten vroegste producten verzenden vanaf ontvangst van betaling van de klant.

De producten worden geleverd op het leveringsadres dat door de klant bij zijn bestelling heeft doorgegeven. Een foutief leveringsadres is de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen aanleiding geven tot extra kosten ten laste van de klant.

Wanneer de klant kiest voor een levering aan huis, wordt het artikel zo spoedig mogelijk geleverd. Dit ten laatste dertig dagen na de sluiting van de overeenkomst. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper.

Voor de verzending doet Ciao Bambino Babyboutique Concept Store beroep op bpost. Deze levert het aangekocht artikel tot aan de drempel van de voordeur, tijdens werkdagen en binnen gebruikelijke werkuren. Wanneer de klant kiest voor verzending, verklaart de klant kennis genomen te hebben van de algemene voorwaarden van bpost. Deze zijn tevens terug te vinden via https://www.bpost.be/nl/algemene-voorwaarden.

Ciao Bambino Babyboutique Concept Store levert alleen bestellingen in België en Nederland. Voor verzending naar andere landen, kan de klant ons steeds contacteren. Vanaf 150 euro gratis verzenden. Voor bestellingen onder 150 euro, bedraagt de verzendkost naar België 6,65 euro 

UITZONDERLIJK worden verzendkosten tijdens de koppelverkoop en soldenperiode pas gratis vanaf 300 €. Voor aankoop nieuwe collectie betalen we de verzendkosten terug. 

Voor Nederland is het vanaf 200 euro gratis verzending, indien onder de 200 euro bedraagt de verzendkost naar Nederland 20 euro.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is), de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door Ciao Bambino Babyboutique Concept Store werd geboden.

Indien de klant koos om de artikelen te laten leveren in een ophaalpunt en terug naar Ciao Bambino Babyboutique Concept Store worden gestuurd, brengen wij een kost van 5 euro inclusief BTW in rekening.

Ciao Bambino Babyboutique Concept Store heeft het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen, worden de eventueel door de klant betaalde sommen terugbetaald zonder intrest of andere vergoeding.

 

Retourneren

De verkoper zal het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de Klant zelf betaald heeft, tenzij de Klant instemt met een ander betaaldmiddel, zoals een giftcard.

Solden, koppelverkoop, koopjes, gepersonaliseerde producten, fopspenen (tenzij in hun oorspronkelijke verpakking) of zaken die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd of geretourneerd worden. Na levering heb je 14 dagen de tijd ons op de hoogte te brengen van je retour. Van zodra je ons op de hoogte hebt gesteld, dien je het artikel binnen de 7 dagen terug te sturen.

 

Hoe ga je te werk:

 

1. Meld je retour aan via mail naar [email protected]
vermelding van je naam, ordernummer en reden voor retour

 

2. Wacht op een goedkeuring van je aanmelding van het te retourneren product.

 

3. Maak zelf een retourlabel aan. Deze kosten zijn voor de klant.
Ciao Bambino Babyboutique Conceptstore
Capucienessenstraat 30
3800 Sint-Truiden

 

Gelieve de producten ongebruikt, in de originele verpakking en met labels terug te sturen met vermelding van je naam en ordernummer.

 

De verkoper zal het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de Klant zelf betaald heeft, tenzij de Klant instemt met een ander betaalmiddel, zoals een giftcard."

 

Levertermijn

Wij proberen alle bestellingen binnen 1 à 3 dagen te verzenden. De producten die gepersonaliseerd worden hebben een levertermijn van 5 - 12 werkdagen. Stuur ons zeker een mailtje indien je voor jouw bestelling de levertermijn wil weten.


Ciao Bambino maakt gebruik van cookies Manage cookies