Maandag enkel op afspraak, Dinsdag - Vrijdag 10:00 - 18:00 & Zaterdag 10:00 -17:00

Barry Broccoli - Jolien Durwael

€18,50
Barry Broccoli is een vrolijke groente met een weelderige haardos en grote spierballen.
Op voorraad

Barry Broccoli is een vrolijke groente met een weelderige haardos en grote spierballen. Barry is altijd goedgezind en hij doet niets liever dan dingen fiksen en z’n vrienden helpen. Hoewel hij soms een beetje ijdel is, heeft hij altijd een tophumeur. EN! Het beste van al is: hij heeft SUPERKRACHTEN!

Die superkrachten krijgt hij door genoeg voedzame dingen te eten zoals fruit, groenten, eitjes en boterhammen, enzovoort. Hij neemt volwassenen en kinderen graag mee op zijn spannende avonturen. We zoomen tussendoor in op vitamines, mineralen, eiwitten, vezels en koolhydraten. Alles wat jouw kind nodig heeft om net als Barry een gezonde superheld te zijn met coole spierballen en een groot hart.

De tekeningen komen van Karen Vangronsveld AKA De Koekjesfee. De getalenteerde bakster / illustrator bracht zelf al verschillende boeken uit met zoete lekkernijen. Ook De Koekjesfee weet natuurlijk hoe belangrijk het is de allerkleinsten te leren voedzame keuzes te maken. Deze samenwerking is er eentje van twee mensen met een hart voor kinderen, eten en fijne verhalen.

 

Laat Barry Broccoli je inspireren: eet gezond en ontdek je eigen superkrachten

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Ciao Bambino maakt gebruik van cookies Manage cookies